DESPRE SCUBA DIVING?

Scufundarea, fie de agrement sau profesională, presupune curaj, spirit sportiv, spirit de aventură. În acelaşi timp însă , oferă senzaţia de libertate, relaxare şi aventură. Este un sport pentru oameni liberi, care doresc să-şi înfrîngă limitele…

scuba4
galerie-9

DE CE SCUBA DIVING?

Obţinerea brevetului internaţional de scuba diving NAUI va oferă următoarele beneficii:

  • autonomie – va puteţi scufundă fără instructor
  • mobilitate – puteţi alege că loc de scufundare orice baza nautică din lume
  • recunoaştere – intraţi în clubul NAUI, o reţea de scafandri recunoscuţi pe plan mondial

carieră – pentru cei care doresc să se perfecţioneze în acest domeniu, această activitate poate deveni profesia de baza

 • câştiguri financiare – va puteţi crea la rândul vostru propriul program de instruire

 

CE OFERIM

Avand in centru pregatirea pentru scufundare, oferim un cadru placut in care puteti regasi activitati care sa va faca sa uitati de stresul si monotonia cotidiana:

  • Scufundări recreaţionale – se organizează o şedinţa care cuprinde: instruirea teoretică, pregătirea echipamentului şi echiparea, adaptarea la mediu şi scufundarea la adâncime de max. 5 m.
  • Programe educaţionale – la sfîrşitul cursului participantul primeşte brevet internaţional NAUI.
  • Programe speciale: scufundări de noapte, scufundări la epave, scufundări din barcă la adâncime mare – aceste programe sunt disponibile pentru scafandrii posesori de brevet.

Programe antrenante – diferite categorii de concursuri: înot la suprafaţă apei, înot în apnee, find the underwater treasure, orientare turistica, cursuri de autoaparare, etc.

 • Oferim siguranta – Scufundările se fac cu scafandri profesionişti brevetaţi. Avem contracte pentru asistenţă medicală (ORL, barocameră, asistenţă generală) Toţi trainerii au cursuri de prim ajutor. Tuturor participanţilor li se verifică tensiunea înainte de activitate Perimetrul unde se efectuează scufundările la mare este marcat prin balize, pentru eliminarea riscurilor de interferenţă cu ambarcaţiunile care trec prin zona.
 • Dublă asistenţă: participanţii sunt asistaţi şi sub apă de trainer şi de la suprafaţă, poziţia lor fiind marcată de balize.
 • Asiguram profesionalism – Echipamentele utilizate la scuba diving sunt marca COLTRI SUB, una dintre cele mai mari pe plan internaţional. Sunt elastice (să asigure confortul), sunt din 2 piese (uşurinţă în echipare şi flexibilitate în opţiunile de echipare), sunt din neopren de calitate, de 7 mm (sunt călduroase – confort în apă rece), iar accesoriile sunt profesionale (având un confort deosebit în utilizare). Vino, testează-le şi dacă îţi plac, le poţi chiar cumpără!
 • La Clubul Indeep se găsesc costume de toate mărimile şi pentru toate vârstele, pentru că oricine îşi doreşte să facă scuba diving să nu fie împiedicat de lipsa unui costum de mărimea să. Fiecare găseşte zona să de plăcere, fie că doreşte să înoate, să practice scuba diving sau doar să stea la soare. Copiii au o zona a lor, în care se pot juca,socializa, citi sau alerga.
 • Diploma – La sfârşitul fiecărui curs, fiecare participant primeşte o Diplomă care certifica participarea lui la programul de scuba diving organizat de Indeep şi care îi conferă dreptul de membru al Clubului Indeep.

CURSURI SCUBA DIVING

MEMBRU CLUB INDEEP

Indeep este un club exclusivist, unic in Romania, care creaza un concept integrat de servicii pentru persoanele active,care doresc sa desfasoare activitati dinamice impreuna cu familia sau peietenii.

De aceea, membrii clubului au la dispozitie:

  • spatii moderne in care vor primi instruire profesionala pentru brevetarea international ca scafandru recreational, sub standard NAUI
  • cazare in camera duble, echipate la cele mai intalte standard de calitate
  • masa preparata din produse alese cu grija, ecologice
  • spatii de relaxare in care pot impartasai impreuna cu familia sau prietenii moment de placute amintiri

Membru Club Indeep

beneficiaiza de inchiriere de chipament cu 50 % reducere.

Membrul Silver

beneficiaza de inchiriere de chipament cu 50 % reducere, 2 INCARCARI DE BUTELIE la jumatate de pret

Membrul Gold

beneficiaza de inchiriere de chipament cu 50 % reducere, 2 INCARCARI DE BUTELIE la jumatate de pret, URMATORUL NIVEL DE CURS CU 25% REDUCERE.

Membrul Platinum

beneficiaza de inchiriere de chipament cu 50 % reducere, 2 INCARCARI DE BUTELIE la jumatate de pret, URMATORUL NIVEL DE CURS CU 25% REDUCERE si reducere la cazare cu 25%.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.