INDEEP CLUB

Primul club integrat de Scuba Diving din Romania

despre-noi3

DESPRE INDEEP CLUB

Într-un loc în care natură a pus la un loc darurile sale: aer curat, depărtarea de zgomotul oraşului şi apropierea de păsările ciripind, oaspeţii noştri vin să se desprindă de stress-ul vieţii cotidiene, să-şi cureţe corpul de poluare şi toxine, să-l antreneze şi să-l pregatesaca pentru noile provocări, să-şi relaxeze sufletul, în primul club integrat de scuba diving din România, ce crează un mediu plăcut şi relaxant.

Într-o ambianţa armonioasă, Clubul Indeep combină confortul camerelor unui loc elegant cu un restaurant cochet, unde se prepară mâncare la înalte standarde de calitate, folosind ingrediente preponderent ecologice, echipamente de ultima generaţie pentru scuba diving şi sport precum şi un cabinet de masaj unde puteţi beneficia de câteva momente de plăcută relaxare. Are sala de conferinţe, piscină, loc de joacă pentru copii şi un personal de cea mai bună calitate.

Va propunem un nou concept de vacanţă în care să combinaţi relaxarea cu un regim de sănătate propus de specialiştii noştri, adaptat la cerinţele fiecăruia.

Clubul Indeep este un concept nou, unic în România, care combină activităţi dinamice, antrenante şi optimizate pe fiecare categorie de vârstă, cu servicii de cazare într-o locaţie plăcută, odihnitoare, relaxantă. Aşa încât toată familia poate participa la programul zilnic, fie că unii memebri doresc să practice sporturi nautice (scuba diving sau înot), fie că doresc să se relaxeze la soare, pe parginea piscinei sau citind o carte interesantă. Copiii au şi ei parte de atenţie, deoarece au un spaţiu de joacă special conceput pentru ei,iar înotul face parte din distracţie.

DE CE MERITA SA NE VIZITATI

Încercăm să va dăm noi câteva motive

 • În cadrul clubului punem bazele formării individuale prin sport. Nu ne axam numai pe partea de agreement, mai important pentru noi este aspectul educaţional pe care îl livrăm odată cu instruirea. Cursanţii noştri devin mai siguri pe forţele proprii, mai încrezători în reacţiile lor şi mai bine pregătiţi fizic.
 • Sloganul nostru – sea deeper – ilustrează perfect ceea ce am dorit să transmitem – merită să priveşti mereu mai departe, dincolo de ceea ce este evident. Numai cu ajutorul unui mentor poţi vedea în profunzime, fie că ne raportăm la planul fizic, fie la cel spiritual.
 • Participarea la activitati (scufundări, orientare turistica, detoxifiere) crează coeziune de echipa – se dezvoltă sentimentul apartenenţei la un grup exclusivist.
 • Veţi găsi la club o echipa de prieteni gata oricând să va primească cu căldură şi să va fie călăuze sigure în călătoria de iniţiere în tainele scufundării.
 • Cazarea este în camere dotate modern,cu facilităţi hight-tech,accesul la internet este asigurat în orice zona a clubului.
 • Preparatele culinare sunt ecologice, utilizăm numai produse atent selecţionate,care să asigure mâncării un gust şi calităţi nutritive superioare.
 • Clubul este situat într-o zona liniştită, cu aer curat, chiar dacă se află amplasat la numai 10 minute distanţă de modernul şi agitatul oraş Constanţa.
 • Autorizatie de functionare
 • Certificat constatator
 • Certificat de clasificare turism
 • Certificat de inregistrare
despre-noi4

FACILITATI IN CADRUL INDEEP CLUB

Cazare în camere elegante – cazarea se face în camere elegante, cu pat dublu, baie cu duş propriu, acces la terasă, TV, birou, vedere spre est sau vest.

Acces internet gratuit – din orice zonă a Indeep club se poate accesa reţeaua internet, wireless.

Zone de relaxare – în afară de terasele de la camera, există zone dotate cu fotolii,canapele şi măsuţe, numai bune pentru o discuţie relaxantă cu familia sau prietenii.

Bar – băuturile sunt selectate pe aceleaşi principii de calitate, ne alegem cu grijă furnizorii pentru a putea oferi cele mai bune produse la cele mai bune preţuri.

Programul barului este între orele 12.00 si 23.00.

Loc de joacă pentru copii – nu au fost neglijate nici nevoile copiilor, aşa încât aceştia au la dispoziţie un spaţiu unde se pot juca în siguranţă, cocoţa pe topogan sau legăna într-un balansoar relaxant.

Piscină exterioară – dotata cu filtre microbiologice care păstrează apa pură. Pentru momentele de relaxare binemeritată, vă punem la dispoziţie prosoape pufoase.

Programul de funcţionare este între orele 8.00 şi 23.00, pentru ca siguranţa clienţilor să poată fi asigurată.

Sport – pentru cei care doresc să facă sport la interior, asigurăm aparatele necesare menţinerii unui tonus muscular dorit: bicicletă magnetică, aparat pentru lucrul musculaturii spatelui şi abdomenului, placă pentru solicitarea muşchilor abdominali. Pentru cei care doresc sa facă sport in aer liber, aceştia pot alerga în parcul amenajat din vecinătate, cu o suprafaţă de 4 ha sau se pot organiza partide de volei, baschet sau fotbal în sala de sport a localităţii Cumpăna, care se află în vecinătatea clubului.

Restaurant – suntem adepţii unui stil de viaţă sănătos, aşa încât produsele din bucătărie sunt de cea mai bună calitate, pentru a vă oferi mâncare gustosă şi nutritivă. Sprijinim agricultura durabilă, aşa încât produsele sunt de la producători din zonă, care respectă principiile produselor ecologice.

Programul restaurantului este între orele 8.00 si 19.00.

Masaj de relaxare – pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile unui masaj plăcut şi reconfortant, în cadrul Indeep Club este amenajată o zona unde vă puteţi deconecta de la mediul exterior şi plonja în starea oferită de masaj.

Programul cabinetului de masaj este între orele 10.00 si 18.00.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.